Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015

Ρωσία, Ισχυρό μήνυμα για τους ισχυρούς της γης
              Διεθνές εντάλματα σύλληψης για Σόρος και Ροθτσάιλντ

     Η Ρωσία εξέδωσε Διεθνές εντάλματα σύλληψης -ανακοινώθηκε πριν από λίγο- για τον γνωστό Ουγγρο-αμερικάνο Σόρος, για αδικήματα σε βάρος της χώρας -χειραγώγηση της αγοράς μέσω παραγώγων σε συνεργασία με οικονομικούς οίκους από Δανία και Σουηδία.Ο Τζώρτζ Σόρος  György Schwartz, όπως είναι το πραγματικό του όνομα είναι επενδυτής- κερδοσκόπος για πολλούς-επιχειρηματίας -ακόμα και ευεργέτης για άλλους και πολιτικός ακτιβιστής. 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες έχουν διαπιστώσει ότι ο Σόρος χρησιμοποιούσε παράγωγα σε ξένο νόμισμα με σκοπό την επίθεση εναντίον των ρωσικών μετοχών και του εθνικού νομίσματος. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Σόρος έκανε χρήση αυτών των παραγώγων με τη βοήθεια τραπεζών και του Λουξεμβούργου.

Η ανακοίνωσης κλείνει με ένα ισχυρό μήνυμα για τους ισχυρούς της γης: 
''Η Ρωσική Ομοσπονδία δεν θα δεχθεί ότι η εν λόγω χρήση (σσ παραγώγων) γίνεται από ανθρώπους σαν τον Σόρος και τα χρησιμοποιούν για να διαπράξουν αξιόποινες πράξεις που οδήγησαν σε κοινωνική αποσταθεροποίηση σε όλη την υδρόγειο και το κυνήγι εναντίων αυτών των εγκληματικών και των συνεργών τους τραπεζιτών Ρότσιλντ, Ροκφέλερ θα συνεχισθεί.

Η ΕΕ και το ΔΝΤ πάντως δεν δέχθηκαν το διεθνές ένταλμα σύλληψης και αντίθετα εξέδωσαν red notice δηλαδή εγκύκλιο μη εφαρμογής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου